TARGETAI

Usunięcie konta i danych

W aplikacji przejdź do Profil → Ustawienia i przypomnienia → Usuń konto i dane. Po potwierdzeniu usuniemy konto logowania, profil, analizy, treningi oraz pliki użytkownika.

Nie masz dostępu do aplikacji?

Napisz z adresu przypisanego do konta na targetai.support.pl@gmail.com z tematem „Usunięcie konta TargetAI”. Możemy poprosić o potwierdzenie tożsamości właściciela konta. Nie wysyłaj hasła.

Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć. Realizacja żądania nie obejmuje danych, które muszą być zachowane przez okres wymagany prawem.